Visste du att...

Bästa spelen vi spelat 2020

Årets bästa spel

Här är spelen som skulle gjort sig bra under julgranen den 24 december

2020
Vilket skitår det har varit. Covid 19 har förstört det mesta det här året, det mesta utom spelande som plötsligt blivit rumsrent. Tidigare har det gnällts när man sitter framför sin spelenhet för länge och inte varit ute, nu har det varit tvärt om.

Två konsoler
Vi har fått två nya spelkonsoler. Eller inte vi. Vi har ingen av dem. Även det beror nog på 2020 då fabrikerna som inte hunnit med att göra fler konsoler. Men grattis till de som har en hemma i dagsläget.

Spelen vi spelat
Vi har spelat väldigt många spel från mindre utvecklare, men har inte kunnat sätta tänderna i sådär överdrivet många stortitlar. Trist, men sånt är livet. Det gör dock att listan över spel vi rekommenderar är annorlunda än i princip alla andras listor och det behöver inte vara helt dumt.

Ett spel till respektive konsol – något för alla.

Sony Playstation 4
Dandara: Trails of Fear Edition >>

Xbox One
Desperados III >>

Nintendo Switch
Atomicrops >>