Visste du att...

Cyberpunk 2077 slår rekord på Steam och har sålt över 1 miljon spel på en dag

Cyberpunk 2077 är poppis på Steam

Över en miljon samtidiga spelare kan CD Projekt Red stoltsera med.

Poppis spel kort och gott
Att Cyberpunk 2077 skulle bli poppis var det nog ingen som tvekade på. Nu har spelet slagit ett rekord på Steam med över en miljon samtidiga spelare, vilket SteamDB postade på Twitter. Det innebär inte att totalt är en miljon spelare, utan vid ett och samma tillfälle. Det gör också att totalen är en väldans massa fler spelare.

En miljon spel sålda på Steam – minst
Man kan också snabbt konstatera att CD Projekt Red sålt över en miljon spel redan efter en dag – bara på Steam. På måndag kommer säkert några officiella siffror att kablas ut. De kan nog säkert skryta med antal sålda exemplar och kanske även snabbast säljande spel. Men oavsett så går Cyberpunk 2077 som tåget.