Visste du att...

Demo för Fitness Boxing 2 för alla som jobbar hemma

Fitness Boxing Switch

Demo för alla stillasittande

Demo för Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise finns nu att ladda ned till din Switch.

Skuggboxa
Ett demo för Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise finns nu att ladda ned från Nintendo Eshop. Boxas till rytmen från tre olika musikspår och ta så många poäng som möjligt. Starta din dagliga boxningsträning i Daily Exercise-läget där du får guidad träning eller skapa dina egna träningspass från grunden i Free Training-läget.

De träningsinstruktörer som var med i det första Fitness Boxing-spelet är tillbaka och tre nya instruktörer har lagts till: Karen, Hiro och Janice. Dessa personliga tränare stöttar och uppmuntrar dig under dina träningspass.

Vänner och familj kan använda varsin Joy-Con för ett träningspass för två spelare och träna tillsammans.

Bilden högst upp är från första spelet, men vi återvinner och räddar världen. Har inget att göra med att vi inte ids ladda upp en ny bild.