Visste du att...

Årets sista Nintendo Direct Mini- läs allt som presenterades här

nintendo e3

Årets sista Nintendo Direct Mini Partner Showcase

Den sista Nintendo Direct Mini: Partner Showcase för i år har nu gått live. I den avslöjades bland annat releasedatumet för Bravely Default II och att det nu finns en demo för Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Hyrule Warriors: Age of Calamity
Detta mäktiga äventyr kommer till Nintendo Switch den 20 november, men redan nu kan du spela en demo för spelet. Den finns att ladda ned på Nintendo eShop. Demon låter dig uppleva intensiv action och dramatiska scener, som fokuserar på händelserna som ledde till den stora katastrofen kallad The Great Calamity. Under Nintendo Direct Mini: Partner Showcase avslöjades det att de massiva och mäktiga Divine Beasts också kommer att vara spelbara i spelet.

Bravely Default II
Fyra hjältar, sammansvetsade av ödet, är redo att ge sig ut på en fantastisk resa i det vackra och engagerande rollspelsäventyret Bravely Default II från Square Enix, skaparna av serien Final Fantasy. I detta nya äventyr kommer du att ta dig an en episk resa, besöka fantastiska platser, möta spännande karaktärer och slåss mot ondskefulla skurkar. Genom att besegra fiender som går under namnet Asterisk-bärare, kommer hjältarna att få så kallade Asterisker, som gör det möjligt för dem att byta yrke. Genom att använda rätt kombinationer av yrken kan du vända strider till din fördel. Några av de yrken som kan du få i spelet är den mäktiga Vanguard, White Mage, Bard, Beastmaster och Gambler med flera. Efter att en demoversion av spelet gick live i mars samlade spelets utvecklare feedback från spelare om saker som svårigheter och kontrollmöjligheter för att förbättra den övergripande spelupplevelsen. En video som tar upp användbar feedback från fans kommer att publiceras på Bravely Default II-hemsidan. Bravely Default II lanseras exklusivt till Nintendo Switch den 26 februari 2021.

Story of Seasons
Pioneers of Olive Town: Bygg en bondgård från grunden; Hugg ner träd, upptäck flora och fauna och föd upp djur. Upplev allt detta och mer i Story of Seasons: Pioneers of Olive Town, det nyaste spelet i denna klassiska spelserie som kommer till Nintendo Switch den 26 mars 2021.

No More Heroes III
Upplev det senaste äventyret med den legendariska lönnmördaren, Travis Touchdown, i No More Heroes III. I det här spelet kastas du rätt in i massiv action. Kampen mellan lönnmördare blir en strid i galaktisk skala. No More Heroes III kommer exklusivt till Nintendo Switch 2021. Om du inte har upplevt seriens föregångare så är det inga problem! De två första No More Heroes-spelen, No More Heroes och No More Heroes 2: Desperate Struggle som ursprungligen lanserades till Wii, finns nu på Nintendo eShop!

Control Ultimate Edition – Cloud Version
Vinnare av mer än 80 utmärkelser! Control är ett visuellt imponerande actionäventyr i tredje person från Remedy Entertainment. Molnversionen av Control finns nu i Nintendo eShop.

Hitman 3 – Cloud Version
Detta är är första gången som ett Hitman-spel finns på Nintendo Switch. Detta spel representerar den dramatiska avslutningen på trilogin World of Assassination och tar dig på äventyr runt om i världen. Agent 47 återvänder som en hänsynslös och professionell hitman. Redo att ta sig an de viktigaste kontrakten under hela sin karriär.

Part Time UFO
HAL Laboratory, utvecklarna av Kirby-serien, har gjort Part Time UFO, ett färgstarkt spel där du tar rollen som ett bedårande (och hjälpsamt!) UFO. Detta lilla UFO kommer att utföra alla möjliga slags deltidsjobb. Genom att skicka en Joy-Con till en vän eller familjemedlem kan två personer utföra jobb tillsammans! Part UFO är nu tillgängligt på Nintendo eShop.

Tropico 6 Nintendo Switch Edition
El Presidente är tillbaka. I Tropico 6 Nintendo Switch Edition har du öns öde i sina händer. Bygg och härska över en önation med en stor skärgård. Tropico 6 Nintendo Switch Edition kommer till Nintendo Switch den 6 november.

Bakugan: Champions of Vestroia
Intensiv strategi plus episk action är lika med Bakugan. Det är upp till spelarna att bygga det bästa laget och utmana det i högenergiska strider. Bli den ultimata mästaren i Bakugan: Champions of Vestroia, lanseras exklusivt till Nintendo Switch den 6 november.

Vill du inte hålla på att läsa, då kan du se hela sändningen nedan.