Visste du att...

Fler telefoner i Nord-serien från Oneplus

Oneplus utökar Nords produktsortiment för att erbjuda fler användare Oneplus premium-upplevelsen

Med kraftfulla funktioner baserade på feedback från användare erbjuder Oneplus Nord N-serien mer för pengarna.

Oneplus lanserade idag två nya smartphones i Oneplus Nords produktsortiment; Oneplus Nord N10 5G och Oneplus Nord N100. Och priset blir 1999 kronor för Oneplus Nord N100 och 3499 kronor för Oneplus Nord N10 5G.

”Oneplus strävar ständigt efter att göra den bästa tekniken mer tillgänglig för fler användare. Oneplus Nord N-serien är vårt nästa steg i vår strategi att utöka vårt smartphone-erbjudande i fler prissegment. Nu kan ännu fler användare få en Oneplus-upplevelse utan att kompromissa med kvaliteten” säger Pete Lau, grundare och VD för Oneplus.

”Sedan vi lanserade den första Oneplus Nord-produkten i Europa har våra användare varit tydliga med att de är glada över möjligheterna till ännu mer prisvärda Oneplus-enheter. Lanseringen av Oneplus Nord N10 5G och Oneplus Nord N100 är ytterligare ett steg för att ge samma Oneplus-upplevelse till ännu fler användare. Vi kommer att fortsätta vässa vårt produktsortiment för att fortsätta leverera premiumupplevelser för våra användare” säger Tuomas Lampen, strategichef, Oneplus Europa.

Oneplus Nord N10 5G har Oneplus klassiska snabba och smidiga skärmupplevelse med en 6,49 tums FHD+-skärm och 90 Hz uppdateringsfrekvens. Oavsett om du spelar eller tittar på videor, erbjuder den smidiga skärmen och de dubbla högtalarna en fantastisk upplevelse. Oneplus Warp Charge är en av de ledande snabbladdningsteknikerna i branschen, nu tillgänglig för Oneplus Nord N10 5G-användare. Enheten stöder Warp Charge 30T med ett 4300mAh batteri, vilket innebär mindre tid inkopplad i laddaren och mer tid till din telefon.

5G förändrar hur människor använder sina smartphones. Oneplus Nord N10 5G syftar till att göra nästa generations anslutningar tillgängliga för fler användare med ett Qualcomm Snapdragon 690-chipset som drivs av en Octa-core processor.
Oneplus Nord N10 5G låter dig fånga världen runt dig i fantastiska detaljer med ett fyrkamera-system. Den levereras med en 64 MP huvudlins och en 119-graders ultrabred vidvinkel-lins, tillsammans med dedikerade makro- och svartvita linser. Enheten levereras med en 16 MP-kamera på framsidan för selfies eller videosamtal.

Oneplus Nord N100 är framtagen för användare som vill ha en best-in-class smartphoneupplevelse i deras dagliga användning. Den har en stor skärm, stort batteri och stort lagringsutrymme till ett rimligt pris. Den har en 6,52 tums skärm med kraft från dubbla stereohögtalare. Oneplus Nord N100 kan du använda hela dagen med batteriet på 5000 mAh. Skulle du behöva ladda stöder Oneplus Nord N100 18W snabbladdning.

När det gäller prestanda kommer Oneplus Nord N100 med 4 GB RAM-minne med 64 GB lagringsutrymme som körs på en Qualcomm Snapdragon 460-chipset och en Octa-core processor. Lagringsutrymmet går att utöka via ett MicroSD-kortplats. Nord N100 levereras med en 13 MP huvudkamera, ett bokeh-objektiv som hjälper till att skapa porträttfoton och en makrolins för en dynamisk fotograferingsupplevelse.

Både Oneplus Nord N10 5G och Oneplus Nord N100 är förinstallerade med OxygenOS 10.5 för en snabb och smidig mjukvaruupplevelse på flaggskeppsnivå. OxygenOS erbjuder funktioner som Dark mode, zen-mode och en hel uppsättning anpassningsalternativ som låter användare justera allt från ikonformer till fingeravtrycksanimationer. OxygenOS är utformat för att vara extremt snabbt och smidigt och har nästan 300 kraftfulla programvaruoptimeringar för att leverera den ultimata smartphoneupplevelsen.

Gamla hederliga Nord.