Visste du att...

Oneplus 8T meddelas den 14 oktober

Oneplus presenterar 8T 14 oktober

Oneplus meddelade idag att de globalt kommer att presentera Oneplus 8T den 14 oktober klockan 16.00.

En T-version dyker upp enligt klassiskt manér
Oneplus fokus ligger på att leverera en snabb och smidig upplevelse för sina användare – om man bortser från att de tagit bort 3,5-ingången då. Oneplus 8T kommer att innehålla en rad nya och förbättrade teknologier som kommer att höja upplevelsen, om man får tro företaget.

”Oneplus strävar alltid efter att implementera den senaste tekniken till våra tekniskt kunniga användare så snart vi känner att den uppfyller våra höga krav. Med den kommande Oneplus 8T höjer vi än en gång ribban för oss själva när det gäller den övergripande användarupplevelsen tack vare några nya funktioner som vi är glada att presentera för första gången i en Oneplus-enhet. Jag är övertygad om att Oneplus 8T kommer återigen att överträffa förväntningarna och leverera en oöverträffad smartphoneupplevelse på flaggskeppsnivå” säger Pete Lau, medgrundare och VD för Oneplus.

OnePlus 8T-lanseringsevenemang streamas online den 14 oktober klockan 16.00 och du hittar den här.

Rykten
Vi vet kanske inte så värst mycket officiellt, men på nätet finns en massa rykten. I filmen så visas telefonen jättesnabbt och bilden högst upp kommer från filmen. Det ser ut att vara en platt skärm likt den på Nord och det tackar vi för. Sedan sägs det vara senaste Snapdragon 865-processorn och vi skulle väl tippa på att allt är ett snäpp bättre än på 8Pro-telefonen. Men, googla för rykten och den 14 oktober kommer fakta.