Visste du att...

GDC 2021 senareläggs och blir ett så kallat hybrid-event

gdc 2019

GDC 2021

Det är inte bara bilar som kör hybrid, utan även spelmässor.

Fysiskt och digitalt
Game Developer Conference, eller GDC som det oftast kallas, kommer att senareläggas 2021. I vanliga fall burkar mässan äga rum i mars, men arrangörerna ger världen lite mer tid att bli kvitt Covid-viruset. Mässor i början av 2021 har ställts in och sannolikheten att det kommer att kunna att arrangeras något i mars är väl inte helt troligt.

Även om det finns vaccin och världen har reparerat sig lite så innebär det inte att reslusten har återkommit och därför erbjuds 2021-evenemanget både på Moscone Center i San Francisco som vanligt och dessutom online. Skulle världen inte återhämtat sig och Covid fortfarande ställer till elände kan arrangörerna välja att bara köra online-delen.

GDC Summer
Sommarevenemanget blev bara online och trots det var det över 9700 som registrerade sig och det är en relativt imponerande siffra med tanke på att det var lite av en nödlösning.

GDC 2018Foto från GDC 2019.