Visste du att...

Halo Infinite försenas till 2021

Halo Infinite 2021

Det är många som tänkt att konsolerna kommer att ha svårt att komma ut i och med att många fabriker varit stängda. Men de verkar dyka upp när det är tänkt trots allt.

Halo 2021
Konsolerna kommer, men hur är det då med spelen? Xbox stora spel, Halo Infinite, det kommer inte. Det på grund av bland annat Covid-viruset. Det är nu flyttat till 2021 och det bör vara jobbigt för Series X då det nog var den största anledningen att hänga på låset för konsolen. Men det kommer fler spel och Game Pass gör att det finns mycket att spela redan dag ett. Vi kan förmoda att alla konsoler har minst tre månaders prenumeration med på köpet.

Oavsett när Halo kommer så är det välkommet, men som alltid ju snabbare desto bättre. Dock kommer väl världen vara upptagen med Cyberpunk 2077 när konsolerna släpps i alla fall.