Visste du att...

Pikmin 3 Deluxe till Nintendo Switch i oktober

Pikmin 3 Deluxe kommer till Nintendo Switch den 30 oktober

Långt, långt ut i rymden ligger en mystisk och främmande planet, men något känns ändå väldigt bekant med den. En värld fylld med söta varelser och dolda överraskningar.

30 oktober
Gör dig redo för landning för Pikmin 3 Deluxe släpps till Nintendo Switch den 30 oktober. Pikmin 3 gjorde sin debut på Wii U och nu kommer det till Nintendo Switch med nytt innehåll, fler lägen där spelare kan spela tillsammans och en rad inställningar som gör det lättare för nybörjare att hoppa in.

I Pikmin 3 Deluxe kontrolleras en besättning bestående av tre upptäcktsresande och en trupp av bedårande Pikmin. Målet är att utforska och överleva. Det finns gott om pussel att lösa och fiender att bekämpa. Du kommer att få utforska många olika miljöer, till exempel snötäckta Distant Tundra, Twilight River och Garden of Hope. Alla väldigt vackra och bebodda av olika underbara och speciella livsformer.

Pikmin 3 Deluxe innehåller flera tillägg och förbättringar, inklusive möjligheten att spela hela Story-läget i samarbete med en vän, nya sidouppdrag som också kan spelas i co-op, och DLC-banor. Med nya svårighetsalternativ, valfria ledtrådar och valet att spela i en mer avslappnad takt, är det lättare än någonsin att delta i Pikmins äventyrliga värld och kunna njuta av spelets vackra landskap. Roliga funktioner från det ursprungliga spelet återvänder också i Pikmin 3 Deluxe, som kameran i spelet, som gör det möjligt för spelare att ta bilder av spelets olika miljöer och nyfikna varelser.

Det finns många Pikmin i olika färger som erbjuder en mängd användbara förmågor och styrkor för dina uppdrag. Blå Pikmin kan till exempel andas under vattnet, vilket hjälper dig att samla föremål som andra Pikmin inte kan nå, medan bevingade Pikmin, som kännetecknas av deras rosa nyanser och fladdrande vingar, kan flyga över terräng som vatten och gropar. Att strategiskt välja rätt sorts Pikmin för uppgiften, delegera dem och byta mellan dina kaptener kan hjälpa till att säkra segern.

För rutinerade spelare finns nya sidouppdrag med Olimar och Louie som utforskar planeten PNF-404. Ni kan också ha väldigt kul i multiplayer-matcherna i Bingo Battle.