Visste du att...

CES 2021 är inställd – blir digital

ces

CES ställer in 2021

Ännu en mässa som ställer in på grund av viruseländet.

Är tillbaka 2022
Varje år i januari äger Consumer Electronics Show (CES) rum i Las Vegas. En enorm mässa som inte bara sker i Convention Center, utan också i ett antal hotell runtom i Vegas. Mässan är gigantisk och om någon säger att de sett allt där så är det ungefär lika trovärdigt som att någon säger sig ha promenerat på vatten.

2021 skulle äga rum. Arrangörerna har understrukit det ett antal gånger och till och med skickat ut mail till tidigare besökare för att fråga om vad som skulle krävas för att de skulle besöka mässan. Vårt svar var att ett vaccin skulle göra att vi besöker mässan och tyvärr förefaller det som att vaccin inte är runtom hörnet direkt.

2021 blir digitalt
Nu har arrangörerna bitit i det sura äpplet och kommit fram till att det får bli en digital mässa 2021. Exakt hur tusentals utställare kan visa upp sina produkter får vi se, men med ett antal mässor som ändrat sitt upplägg till att vara online finns säkert både tankar och erfarenheten vid det laget att göra mässan någorlunda rättvisa.

2020
Nedan bjuder vi på några bilder från 2019. Det var också den senaste – och förmodligen sista – resan vi gjorde 2020.