Visste du att...

Fatshark meddelar Warhammer 40K Darktide

Warhammer 40,000 Darktide

Nytt coop-spel från svenska Fatshark, mest kända för Vermintide-serien.

40K
Fatshark har nått miljoner och åter miljoner spelare med sina Vermintide-spel som äger rum i Warhammers fantasy-värld. Nu tar det coop-konceptet med sig till en annan destination inom Warhammer, nämligen 40,000. Resultatet är Warhammer 40,000 Darktide.

Spelet premiärvisades på Xbox-eventet som gick av stapeln i kväll och kommer – ganska självklart – att släppas till Xbox Series X. Annars hade det nog inte varit med på evenemanget. Darktide kommer även till PC och de båda versionerna kommer att se dagens ljus under 2021.

“I am happy to announce Warhammer 40,000: Darktide to the gaming world today. We are utilizing the knowledge and experience honed from the Vermintide franchise in this new take on the 40,000 universe.” sade Martin Wahlund, vd Fatshark. “We are bringing the four player CO-OP experience to a new setting, and we can’t wait to share the game with everybody in 2021.”

Läs mer på hemsidan eller Steam-sidan.