Visste du att...

Twitchcon ställer in även i San Diego

Inget Twitchcon i år

De som vill krama folk som spelar spel får hålla sig till 2021.

Twitch ställer in Twitchcon USA
Det var inte helt oväntat, att ett event som går ut på att träffa människor i verkligheten som man sett på sin datorskärm, skulle ställas in. Så är det nu, inget Twitchcon i år kort och gott.

”Due to restrictions on large gatherings and ongoing concerns for the health and safety of our community, the Twitch team and the local San Diego community, we have decided to cancel TwitchCon San Diego this fall.” kan man läsa på Twitchcons hemsida.

Twitch säger inget om 2021, men vi förmodar att de planerar för två evenemang nästa år, men om de blir av hänger självklart på hur virussituationen är nästa år. Vi hoppas om alla andra på att det kommer ett vaccin snart, men det känns ju inte direkt hoppfullt och vi isolerar oss med spel. Inte helt dumt det heller i och för sig.

Bilden ovan och under från förra årets Twitchcon i just San Diego.