Visste du att...

Oneplus visar upp Nord

Oneplus Nord på bild

OnePlus Nord debuterar med världens första Smartphone AR-lansering den 21 juli, men det primära är ju att det finns en bild på den.

Vad man kan utläsa av bilden
Oneplus släppte en film som visade upp telefonen tidigare, men den här bilden visar lite mer. Den är nog dataskapad, men det förefaller att telefonen inte spiller över i en infinity-skärm och det är i så fall bra. Man kan fundera vem som använder skärmytan på sidan? Allt som allt ser den ut som en telefon i tiden och vi hoppas att insidan matchar utsidan.

21 juli smäller det
Den 21 juli 2020 kommer Oneplus att avslöja den första Nord-enheten. Oneplus utmanade branschnormer och höll världens första produktlansering helt och hållet i VR för Oneplus 2. Nu, fem år senare, fortsätter det arvet genom att debutera Nord i världens första AR-smartphonelansering.

Oneplus vill ständigt ge tillbaka till deras lojala community och denna gång är inget undantag. Oneplus vill ge användare spännande och nya upplevelser som är meningsfulla. Det nya formatet tillåter inte bara Oneplus att avslöja Nord på ett nytt sätt, utan utnyttjar också AR-teknik som gör det möjligt för användare att uppleva produkten från säkerheten i sina hem.

”Oneplus Nord representerar en ny början för Oneplus, vilket ger oss en möjlighet att dela vår teknik med fler människor runt om i världen. För den här lanseringen vill vi att alla ska luta sig tillbaka, koppla av och uppleva vår nya telefon för första gången direkt i sitt vardagsrum. Vi tycker att introduktionen av Nord på ett mer personligt och intimt sätt perfekt återspeglar vår ambition att göra Oneplus-upplevelsen mer tillgänglig för användare,” säger Paul Yu, chef för OnePlus Nord.

OnePlus Nord AR-lanseringen kan upplevas genom Oneplus Nord AR-appen som finns i Google Play Store och Apple App Store. Lanseringsevenemanget kommer att äga rum klockan 16.00 svensk tid.

Oneplus har också skapat en fysisk AR-inbjudan, som ger användare en unik praktisk upplevelse av Oneplus Nord-produkten via AR, direkt från sina hem. Följ Oneplus Nord Instagram för att lära dig mer om hur du får en fysisk inbjudan.