Visste du att...

Tre bästa sakerna på Oneplus 8 Pro

Tre bästa sakerna med Oneplus 8 Pro

Några argument varför det här kan vara ett alternativ i telefondjungeln.

Skärmen
7,78 tums QHD+ Amoled-skärm. Skärmen brassar på I upp till 1300 nits och kan nog lysa upp en biosalong i framtiden och göra ägaren rätt impopulär. Det finns en funktion som justerar ljuset enligt omgivningen som tur är. Uppdateringsfrekvensen på 120 Hz gör att allt flyter som smör i en stekpanna.

Hastigheten
Med den senaste Snapdragon-processorn garanterar man att leverera den bästa prestandan i kombination med 8-12 Gb arbetsminne och snabb lagringsteknik. Det gör att skärmen flyter på så bra som vi nämnde ovan.

Mjukvaran
Oneplus mjukvara är nära Androids grundplåt och det hjälper till att i princip allt går undan på telefonen, vilket som går som hand i handske med de två ovan nämnda punkterna.

Det som varit en bra sak genomgående med Oneplus har varit priset, nu är det så pass högt att det inte är en fördel. Det är billigare än konkurrenterna, men det är långt ifrån billigt. Just i den här artikeln skippar vi att gnälla på hörlursuttaget.

Läs vår recension av Oneplus 8 Pro här >>

Lämna ett svar