Visste du att...

Minimal Affect – nytt från Toadman

Minimal Affect

Ännu ett spel meddelat av Toadman utan att göra allt för mycket väsen av sig.

Minimal Affect
Under namnet står det ”A role playing game”, men när man ser på trailern så känns det rätt långt från just det. Action på ett serietidningsvis ger den i all fall skenet av, med en massa humor.

Så här beskriver Toadman själva spelet
Command a crew of questionably capable, likely insane, yet undeniably charming cadets on their haphazard travels across the Milky Way. Enjoy immensely satisfying 3rd person combat and narrative choice that’s overflowing with humor, as well as technically legal obscenities you won’t find in any other video game – especially after the ESRB hears about this one! And remember: In space, nobody can spell your name.

2021
Minimal Affect kommer att släppas i Europa och Nordamerika under 2021 med siktet inställt på alla ”major” konsoler och PC. Om det innebär nästa generations konsoler endast eller inte, det får 2021 utvisa.

Här är några andra lanseringar som Toadman också gjort lite i skymundan: Westmark Manor och Evilvevil. Minimal Affects trailer ser du nedanför.

Lämna ett svar