Visste du att...

Comic-Con 2020 i San Diego ställs in

Comic-Con Pamela Anderson

Comic-Con i San Diego ställer in

För första gången under sina 50 år tvingas Comic-Con i San Diego att ställa in. San Diego blir lite tråkigare i år.

San Diego utan Comic-Con för första gången på 50 år
San Diego blir alltid lite livligare än vanligt när alla typer av intressen hamnar på ett och samma ställe med hjälp av Comic-Con, men inte i år. Arrangörerna blåst av eventet på grund av Covid-19. Det är första gången i evenemangets 50-åriga historia som det händer.

Comic-Con San Diego återkommer nästa år om allt går som planerat och då mellan 22-25 juli.

“Extraordinary times require extraordinary measures and while we are saddened to take this action, we know it is the right decision,” sade David Glanzer som är talesperson för Comic-Con. “We eagerly look forward to the time when we can all meet again and share in the community we all love and enjoy.”

Cobie Smulders Comic-Con StockholmFoton från Stockholms-evenemanget med samma namn.

Lämna ett svar