Visste du att...

Microsoft visar upp mer om Xbox Series X

Microsoft spänner musklerna

Idag har Microsoft släppt ett par nya videos som visar hur skrytsaker från kommande Xbox Series X.

GDC på nätet
Den här veckan kommer det dyka upp lite saker här och där på nätet som egentligen skulle visas på GDC 2020 som skulle äga rum nu i San Francisco. När mässan ställdes in har vissa evenemang flyttats till nätet och det är väl egentligen bättre för miljön och allas plånböcker, men nu är det ju för att det där jäkla viruset sätter krokben för allt i världen.

Microsoft har uppdaterat sin Xbox Series X-hemsida, tror vi då vi inte hänger där så ofta, men de har i alla fall eventuellt gjort det. Du hittar den här och nedan har du två nya filmer som visar bra saker som Series X kommer att innehålla. Det här är nog de mest modesta sakerna, de lär behålla det bästa till närmare lansering.

En film som visar hur snabbt man laddar in spel jämfört mot Xbox One X.

Och så kan man hoppa mellan spel man spelar bara sådär på Series X.

Lämna ett svar