Visste du att...

Svenska Dreadlands får lanseringsdatum

dreadlands

I mars kan du spela Dreadlands

Svenska Blackfox Studios ligger bakom spelet Dreadlands och det ges ut av svenska Fatshark, vilka ligger bakom Vermintide för de som bor under en sten.

Early Access
Dreadlands som kommer att ges ut via Steam kommer dock inte till 100 procent den 10 mars, utan det är via så kallad Early Access. Det ger utvecklarna tid att putsa på spelet och addera nya inslag och samtidigt få hjälp av köparna både via pengarna som trillar in och via feedback.

Så här beskrivs spelet
Dreadlands is a turn-based skirmish game set in a living post-apocalyptic shared world. Explore Dreadlands by travelling across its many regions with your misfit gang of miscreants and mercenaries. The game is set in a Shared World where players frequently encounter and interact with each other. Sometimes they cooperate, other times they pick fights in bloody PvP battles.

Peter Nilsson.

“The beta was a success in both the number of participants, as well as gathering feedback from the players. This has made it possible for us to fine-tune the game, and we are excited to make it available on March 10” säger mannen ovan, det vill säga Peter Nilsson, grundare och Creative Director Blackfox Studios.

Önskelistan
Du kan inte köpa spelet innan det släpps den 10 mars, men du kan göra utvecklarna glada och lägga till det på önskelistan. Alla utvecklare i hela världen blir glada när någon lägger till deras spel på Steams önskelista.


Det här monsteret behöver ett namn >>.

Lämna ett svar