Visste du att...

Zordix ger ut norskt spel till Nintendo Switch

Zordix gasar på

Umeåbaserade studion Zordix meddelade för inte allt för länge sedan att de kommer att agera utgivare också, nu meddelar de en ny titel som de just är utgivare av.

Kaptein Sabeltann
Norska Ravn Studio har en massa spännande varumärken, bland annat Flåklypa Grand Prix som är en klassiker av rang. Kapten Sabeltand är också ett av dem och det är en ny version av det som Zordix Publishing kommer att agera utgivare för till hösten.

Captain Sabertooth
Captain Sabertooth and the Magic Diamond är den internationella titeln och spelet är så pinfärskt att det inte ens finns något att läsa om det på Ravns hemsida. Ravn har faktiskt inte ens Nintendo Switch listat bland plattformar de utvecklar för. Det lär dock komma, om inte annat närmare lansering hösten 2020.

”Sabertooth is a pirate captain, always on the hunt for treasure and adventure. The IP is more popular than ever with new films coming out in cinemas worldwide, and music that’s being streamed more than 12 million times per year.” kan man läsa i ett pressmeddelande från Zordix.

Spelet riktar sig mot yngre spelare kan man utläsa, men bra spel passar alla åldrar, så vi hoppas att det kommer att vara fallet.

Lämna ett svar