Visste du att...

Winds of Magic-expansionen till Warhammer Vermintide 2 får ett lanseringsdatum

Expansion till Vermintide 2 får ett datum

Winds of Magic finns nu att köpa via förhandsorder på Steam.

Winds of Magic
Winds of Magic är första expansionen till svenska Fatsharks Warhammer Vermintide 2. Expansionen innehåller bland annat en ny fienderas som heter Beastmen, vilket kommer vara ett välkommet tillskott till spelet självklart. Fatshark höjer även maxnivån för hjältarna och bjuder på nya vapen.

Förhandsbeställ och spela betan fram till 13:e augusti
De som inte vill vänta till den 13:e augusti när spelet släpps kan slå till redan nu, då får man tillgång till Winds of Magic via en betaversion hela vägen fram till det släpps. Som vanligt med beta så rullar den kanske inte exakt som spelet kommer att göra när det släpps, men det är trevligt att ha något att göra på vägen till fulla versionen är ute.

Så här beskrivs Winds of Magic av Fatshark
The first expansion for Warhammer: Vermintide 2 brings a brand new enemy faction and new challenges to the game. As a meteor crashes down in the Reikland, the Beastmen rush to the epicenter to claim it as a Herdstone. It is up to the five heroes to stop them before a dreadful disaster strikes the Empire.

Winds of Magic innehåller
Beastmen – nya fienden
Dark Omens – Ny nivå
Winds – Nya spellägen
Höjd maxnivå för karaktärerna
Nya talanger
Nya vapen
Ny svårighetsgrad
Rankinglistor

Nedan ser du lanseringsfilmen för Winds of Magic

Känner du att du vill slå till, då gör du det på Steam. Inget nytt om konsolversionerna av Winds of Magic än, men Fatshark har släppt konsolversionerna senare hittills och vi förväntar oss inget annat den här gången heller.

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic

Lämna ett svar