Visste du att...

Ninja byter streamingplattform

Ninja flyttar ut från Twitch

Microsofts Twitch-konkurrent blir hans nya hem.

Ninja på Mixer
Tyler ”Ninja” Blevins är världens just nu mest kända spelströmmare och han har länge toppat listan över att ha mest tittare på Twitch. Microsofts streamingtjänst Mixer har aldrig riktigt tagit fart och deras största strömmare välter inte direkt några kiosker i tittarantal – tills nu. Mixer gjorde slag i sak och har – vad vi förmodar – köpt över Ninja, som numera kommer att strömma exklusivt på Mixer.

Smart drag av Mixer för att få en snabb boost, något som de inte lyckats med att få hittills trots att de mångdubblat anställda och satsat hårt på tjänsten. Mixer har sina fördelar jämfört med Twitch, det är till exempel ingen fördröjning på spelandet och sändningen. I alla fall inte mycket. På Twitch kan det vara uppåt 15 sekunder ibland.

Nu har vi inte tittat på Ninja på Twitch, så vi kommer nog inte heller göra det på Mixer. Men oavsett, kraftfullt drag Microsoft och Mixer.

Lämna ett svar