Visste du att...

Spelutbildning som tillval på gymnasieskola i Norrbotten

Boden Business Park Game Jam

Tyska eller spelutveckling?

Nu kommer man kunna göra sådana val om man går på Björknässkolan.

Tillval: Spelutveckling
Från och med i höst kommer eleverna på Björknäsgymnasiet i Boden att få spelutveckling på schemat. Det kan väljas som ett individuellt val. Utbildningen kommer att ske cirka en mil från Björknäsgymnasiet och det på Boden Business Park (fd-Skapa). Just i Business Park finns redan utbildningar för spelskapande, vilket gör det till den självklara platsen att förlägga utbildningen på.

Björknäseleverna kommer inte att sitta för sig själva, utan kommer att vara nära allt annat som händer på plats och med lite tur kommer de att inspireras till storverk.

Det är i Boden det händer
Man kan tänka att det här kommer att bli ett populärt tillval bland eleverna och säkert en och annan elev på andra skolor som kommer att gå till rektorn och tycka att de bör göra liknande initiativ. Mer spelskapande åt folket.

Boden björknäs
Ett foto taget från baksidan på just Björknäsgymnasiet i Boden. Passande.

Lämna ett svar