Visste du att...

Vi har spelat Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite

Nästa spel som får massorna att vandra runt i någon form av zombie-läge världen över?

Pokémon Go
När Pokémon Go kom var det ett nytt sätt att spela, även om det kanske inte var det egentligen. Det fick i alla fall ut en uppsjö av människor som rörde på sig mer än vanligt. Skämten kom om att hundar blev utslitna på grund av för många promenader per dag och så vidare.

Nu kommer nästa generation, skulle man kunna säga, av samma upplägg som Pokémon Go och nu är det Harry Potters värld i stället för Pokémons. Det gör att det är mer snack i och med att karaktärerna är lite mer talföra. Det har också en uppsjö av handling att gräva från när de gjorde spelet.

Första intryck
Jag laddade ner spelet så snart det fanns tillgängligt och har spenderat ett antal timmar och kilometer med det fram till nu. Mina första intryck var att jag gillade Pokémon Go bättre då det var så mycket mer saker som skulle göras, men å andra sidan bottnade Pokémon Go väldigt snabbt och det är också anledningen att jag i princip aldrig spelar det numera. Längs vägen med Potter uppskattade jag det lite mer, men är långt ifrån fast i det.

För att göra spelet lite mer tillgängligt har det börjat dyka upp diverse guider och den nedan är rätt mastig, men kan vara bra att kika på för att få ut det mesta av spelet.

Lämna ett svar