Visste du att...

Svenska Fall Damage har idag lanserat Batalj till PC

Svenska Batalj lanserades idag

Idag meddelade svenska studion Fall Damage att deras turbaserade actionspel Batalj – eller BATALJ som de skriver det – finns ute till PC.

Lanseringsdag och lanseringspris
Köper du Batalj under första veckan får du fem dollar i rabatt, vilket gör att spelet landar på 20 dollar. Det är 20 procent, om matten stämmer, vilket är en väldigt frikostig rabatt från utvecklarna. Så passa på nu om du ändå funderat på spelet.

“At Fall Damage Studio we set out to make Batalj a truly unique addition to the turn based genre, providing almost limitless options to face opponents with fast tactical gameplay” Said Anders Gyllenberg, CEO at Fall Damage Studio.

Köp Batalj på Steam >>

Batalj Fall Damage

Lämna ett svar