Visste du att...

Embark bloggar om sin första tid som spelstudio

Embark Concepts

Embark bloggar om första tiden som ny spelstudio

Det har skrivits spaltmeter om den nya studion Embark som grunades av DICE-profilen Patrik Söderlund. Nu skriver de själva om vad som händer i sitt femvåningskontor i Gamla Stan.

Redan 50 anställda
Det går snabbt när man har rätt backning och som många säkert läst så har Embark både starka ägare och starka investerare. Med det i bagaget har de vuxit enormt snabbt och har nu redan över 50 personer på lönelistan.

Prototyp
De har även hunnit klämma fram koncept och bilderna ni ser ovan och videon nedan är några av resultaten. Den talangfulle australiensaren Andrew Hamilton berättar om vad de tagit fram i videon. Hamilton likt många andra på Embark har tidigare jobbat på DICE, och där arbetade han med Starwars-spelen bland annat. Koncepten de tagit fram rullar de på Unreal Engine och det är därifrån film är hämtad. Ser jäkligt snyggt ut och ska bara ha tagit tre veckor att ta fram.

Läs hela posten här >>

Lämna ett svar