Visste du att...

Vermintide 2 DLC släpps på måndag

Vermintide 2 back to ubersreik

Back to Übersreik ute på måndag

Svenska Fatsharks succéspel Warhammer Vermintide 2 har kanske inte druknat i DLC:er, men nu kommer den andra stora DLC:n sedan lanseringen. Mellan har det kommit en massa annan innehåll som varit gratis dock.

Tre banor för tio bucks
Den nya DLC:n innehåller tre banor, vad vi känner till i skrivande stund, vilka alla härstammar från första spelet. Det är de tre populäraste banorna som har uppdaterats till Vermintide 2-standard och sedan har de nerlusat dem med de nya fienden från andra spelet. Har man inte spelat första spelet blir det helt nytt innehåll, äger man första kommer man att känna igen sig – men det kommer kännas fräscht i och med upphottade miljöer och nya fienden. Prislappen kommer vara 9,99 Dollar.

Hittills finns ingen länk till Xbox, men vill du titta på Steam-sidan gör du det här.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Lämna ett svar