Visste du att...

Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 startar 17:e november

Splatoon 2 European Championship

Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 drar igång den 17:e november

Lystring, lystring alla nordiska Inklings och Octolings
Samla era lag och förbered er för mäktiga Splatoon 2-kamper online för snart kommer den första av fyra kvalrundor inför Splatoon 2 Nordics Championship att kicka igång! Den första kvalrundan börjar redan på lördag den 17:e november 2018.

Fyra lag kommer att kvalificera sig till den stora nordiska finalen, som kommer att äga rum i Sverige den 25 – 26 januari 2019! Det lag som vinner i stora nordiska finalen går vidare till finalen i Splatoon 2 European Championship, som äger rum någon gång under våren.

Nedan har ni datumen för de fyra kvalen. Dessa kval sker online och ni kan registrera er här
• 17 november 2018
• 2 december 2018
• 8 december 2018
• 12 januari 2019

Följ allt via tävlingens officiella Twitter.

Splatoon 2

Lämna ett svar