Visste du att...

Xbox One-versionen av Warhammer Vermintide får ny DLC

warhammer vermintide 2 shadows over bögenhafen

Shadows over Bögenhafen – ute nu till Xbox One

Warhammer Vermintide 2 tog ett relativt bra tag på sig att släppa sin första riktiga DLC till PC. Initialt var det en massa innehåll som släpptes, men i form av patchar som inte låter fullt lika sexigt som DLC.

Shadows over Bögenhafen
Den 28:e augusti släpptes den första DLC:n till PC och Xbox One-ägare fick vänta lite längre innan de kunde ta sig an de nya utmaningarna; närmare bestämt tills den 19:e september. Bögenhafen innehåller två nya banor, diverse uppdrag och utmaningar, nya skins till karaktärerna och porträttramar bland annat. För allt detta betalar man 10 Dollar i USA, men här hemma kostar det 129 kronor.

Här kan du köpa Bögenhafen >>

Gamepass
Vermintide 2 är gratis att spela för alla som prenumererar på Gamepass, men DLC:erna får man köpa separat självklart.

Trailer för Shadows over Bögenhafen.

Lämna ett svar