Visste du att...

Streamer-skins i PUBG – en jäkla massa dessutom

Twitch PlayerUnknown Battlegrounds pubg

Twitch introducerar över 200 skräddarsydda streamer-skins till PUBG

Twitch och PUBG Corporation introducerar idag en stor mängd unika spelföremål och skins med teman från olika Twitch-streamers till Playerunknown’s Battleground – eller PUBG som det oftast kallas. Spelföremålen inkluderar mer än 200 köpbara skins med design som baseras på utvalda streamers, vilket gör detta till den första spelaranpassade skins-samlingen av denna storlek. Utöver detta kan samtliga Twitch Prime-medlemmar få upp till 10 exklusiva spelföremål gratis.

Många av dessa skins kommer att skapas för deltagare av Broadcaster Royale, en PUBG-turnering från Twitch. I säsong ett deltog flera tusen community-medlemmar och tävlade tillsammans med över 150 Twitch-partners så som Shroud, Lil_Lexi, Sacriel och Anthony_Kongphan om prispotten på 300 000 dollar.

Broadcaster Royale är ett unikt event där alla PUBG-fans kan kvalificera sig för att tävla mot Twitch-streamers i jakten på den stora prissumman.

I säsong två av Broadcaster Royale kommer Twitch ändra formatet från kvalificeringarna till finalerna och precis som i säsong ett kommer Twitch återigen samarbeta med datortillverkaren HP. Lagen kommer genomgå en rad olika utmaningar som kräver kreativa strategier och djärva beslut för att samla poäng. De lag som fått flest poäng i varje region går vidare till finalen på Twitchcon 2018 i San Jose 26-28:e oktober. Vinnaren av Broadcaster Royale: Omen Challenge kommer få möjlighet att själv designa sina egna PUBG-föremål som sedan kommer gå att köpa – oavsett om vinnaren är en etablerad Twitch-streamer eller en community-medlem från den öppna kvalificeringen. Den öppna registreringen för säsong två öppnar nu och stänger den 26:e september 08:59 CET – eller när samtliga platser är tagna.

Dessa skräddarsydda skins kommer finnas tillgängliga för försäljning på twitch.tv/PUBG, via tillägg på anslutna Twitch-kanaler eller direkt i spelet genom Steam. Intäkterna från försäljningen kommer stödja Twitchs streamers som bidrog till designen för specifika föremål och även kanalägare om köpet genomförs via deras tillägg. Inkomstbringande Twitch-partners eller affiliates kan sälja föremål via sina tillägg.

”Twitch-fans älskar att stötta sina favorit-streamers. Genom att erbjuda en stor mängd skräddarsydda skins designade för att likna olika streamers, så kan fans öppet visa sitt stöd för sina favoritkreatörer” säger John Howell, VP Global Partnerships på Twitch.

Twitch PlayerUnknown Battlegrounds pubg
En blanding av streamer-skins. Högst upp är Shorouds.

Lämna ett svar