Visste du att...

15 minuter gameplay från svenska The Walking Dead

The Walking Dead starbreeze

Beta närmar sid för Walking Dead

En 15 minuter lång gameplay-film finns nu att beskåda från det kommande The Walking Dead-spelet med Starbreeze som avsändare.

Beta nära
Betan för PC-versionen närmar sig med storsteg – i alla fall för Starbreeze. Spelarna tycker nog att de väntat nog länge. Konsolversionerna försenades till början av 2019 och det var kanske inte helt oväntat – det är en bedrift att släppa alla format samtidigt och det är bättre att fokusera på att göra den förmodligen bäst säljande versionen primärt; och det bör vara PC-versionen.

I filmen guidas man av en Youtube-personlighet, men det låter mycket som att det är två utvecklare som spelar och berättar om saker och ting. Vem vet, men den visar i alla fall upp spelets tillstånd nu och förklarar en massa om spelupplägget.

Vad vi tyckte om The Walking Dead när vi spelade det på E3.

Välkommen Forum 15 minuter gameplay från svenska The Walking Dead

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Ja Nej