Visste du att...

15 minuter gameplay från svenska The Walking Dead

The Walking Dead starbreeze

Beta närmar sid för Walking Dead

En 15 minuter lång gameplay-film finns nu att beskåda från det kommande The Walking Dead-spelet med Starbreeze som avsändare.

Beta nära
Betan för PC-versionen närmar sig med storsteg – i alla fall för Starbreeze. Spelarna tycker nog att de väntat nog länge. Konsolversionerna försenades till början av 2019 och det var kanske inte helt oväntat – det är en bedrift att släppa alla format samtidigt och det är bättre att fokusera på att göra den förmodligen bäst säljande versionen primärt; och det bör vara PC-versionen.

I filmen guidas man av en Youtube-personlighet, men det låter mycket som att det är två utvecklare som spelar och berättar om saker och ting. Vem vet, men den visar i alla fall upp spelets tillstånd nu och förklarar en massa om spelupplägget.

Vad vi tyckte om The Walking Dead när vi spelade det på E3.

Lämna ett svar