Visste du att...

PAX West i Seattle – Dag 2

T-Pain Facebook  Pax west

Andra dagen PAX West 2018

Den andra dagen är den första av de två stora dagarna. Fredagen är dagen då de som kan vara lediga är där, vilket är en massa bevisligen. Men lördagen, då är det gasen i botten och det är så mycket folk på plats att det är svårt – och lite jobbigt – att ta sig fram på vissa områden.

Fler besökare på plats samtidigt
I och med att det blir mer folk, då blir det också längre köer och högre ljud. Nivån av kul, om man säger så, är också lite ökad då det är mer av allt. Även fler galna fans också. De säljer slut på biljetterna alla dagar, men på helgen är alla där samtidigt i en högre skala om ni hänger med.

Partaj
Fredagen bjöd på diverse fester, eller efterfester som många hade som namn. På lördagen var det färre, men inte mindre. Vi hann till skillnad från fredagen bara med en fest, men den var rätt maffig. På den gamla goda tiden hyrde de som arrangerade festerna in band, vilket innebär att allt från Maroon 5, Lifehouse, Garbage till Smash Mouth, Eminem, Chris Cornell och Rhianna uppträtt på spelfester. Sedan började företagen hyra in diverse DJ:s som i alla fall inte undertecknad känner till så som Z-Trip, men även Steve Aoki, Skrillex och Avici.

Facebook Gaming bring the Pain – T-Pain
Nu var det Facebook Gaming som var festarrangör och de hade ingen mindre än T-Pain på scenen. Han spelade i och för sig bara tre låtar – då är det inte en konsert och det gäller andra regler för organisatören. Men kul att ha en artist på plats.

Spel då?
Inget nytt under solen skulle man kunna säga. Det är samma sak som på fredagen och då spelade vi det mesta av det vi ville spela. Skulle nästan säga att PAX-mässorna är mer att för att se folket på plats. Surra med lite influencers och sånt. Plus att – i Seattle – äta på Cheesecake Factory.

Söndag – sista stora dagen
Söndag är nästa stora besöksdag, sedan lugnar det ner sig på måndag även om det är en helgdag i Amerika. De som rest långväga åker hem på måndagen och mässan lugnar ner sig avsevärt. Då är det perfekt tillfälle att spela spel.

T-Pain Facebook PAX West 2018
T-Pain på Facebook Gamings arrangemang i Fremont Studios utanför Seattle.

Lämna ett svar