Visste du att...

Världspremiärer utlovas på Gamescom

gamescom

Gamescom bjuder på världspremiärer

Gamescom har alltid varit Europas publika version av E3 – typ. Det har inneburit att spelen som visades på E3 för branschfolk nu visas för allmänheten. Samma sak med PAX-mässorna för övrigt. Men nu jäklar händer det prylar i Köln.

THQ Nordic bjuder på utannonseringar
Nu har Gamescom lyckats få unikt innehåll via Europabaserade utgivare så som THQ Nordic och Ubisoft. THQ Nordic utlovar att visa upp nya spel – dock baserade på etablerade IP:n – på Gamescom. Det utöver Generation Zero och Biomutant med flera utannonserade titlar. Square Enix utlovar ny trailer för Life is Strange 2, Bandai Namco ska precis som THQ Nordic också visa upp ett nytt spel för första gången.

Politiker
Det kommer även att finnas politiker på plats så som Dorothee Bär, José Guirao och Armin Laschet. Och ja, alla dessa personer bryr sig få gamers om – även vi. Kul att de är där och får uppmärksamhet, men vi så som alla andra är där för spelen.

Lämna ett svar