Visste du att...

69 200 besökte årets E3-mässa

E3 logo

69 200 beöskare

69 200 personer besökte årets upplaga av E3-mässan i Los Angeles meddelade arrangörerna bara timmar efter att mässan stängt sina dörrar.

Inte sitt forna själv
Mässan har varit – och är – inte vad den en gång varit. Vare sig för utställare eller besökare. E3 2018 har dock tagit ett steg framåt och har börjat återta sin forna glans. Tyvärr är det ganska många tomma utrymmen och även en del utställare som man kan fundera över om de verkligen borde få ställa ut där.

Även när det gäller utställarna har det blivit bättre. Det är inte som för två år sedan, när ett porrföretag fick ha en monter och visa hårdporr via VR för besökarna. Men att det säljs energidrycker i pulverform och att T-Mobile är där och kränger telefontillbehör kan man ju fundera över till exempel.

15 000 fans
Totalt var det över 200 utställare och 85 av dessa var där för första gången. 15 000 av de 69 200 besökarna var så kallade fans som har köpt biljetter för att få spela spel, men får nog mest köa.

E3 2019 meddelades direkt när mässan slutade och kommer att äga rum på samma plats i juni nästa år.

E3 2018

Lämna ett svar