Visste du att...

HYPE.se på E3-mässan

E3 GDC 2018 Microsoft Xbox id@xbox
Microsoft kör sina prylar på Microsoft Live – vore udda annars?

E3 2018

HYPE.se kommer vara på E3-mässan i år igen. Igen svensk media har haft mer närvaro på mässan, men vi har större frånvaro än de flesta.

Närvaro utan rapportering
HYPE.se är som sagt plats, men då vi gillar spel och att spela så brukar det betyda att vi gör just det och inte skriver så mycket om det hela under själva mässan. När andra går hem till hotellet och skriver artiklar, då går vi på diverse tillställningar och pratar spel med andra spelintresserade. Så vi är frånvarande på nätet, men närvarande på mässan.

Tappert försök
Vi ska göra ett tappert försök att visa upp saker som andra kanske inte visar, bland annat från Xbox Fan Fest och andra tillställningar. Men om du vill läsa om de senaste sakerna som visas med mera, då finns det siter som är så mycket bättre på sånt. Läs dem. Men kika gärna in hit i alla fall. Det vore trevligt.

Imorgon hoppas vi på att visa upp lite saker före de flesta. Så kika tillbaka sent fredag eller tidigt lördag.

E3 logo

Lämna ett svar