Visste du att...

Asus visar ROG Strix Scar II som ser riktigt maffig ut

ROG Strix SCAR II

Asus visar upp en massa från mässan i Taiwan. Tidigare idag var det en telefon, nu är det en ny laptop.

ROG Strix SCAR II
ROG Strix SCAR II har fått tunnare kanter runt skärmen för att maximera ytan och skärmen har 144Hz med 3ms responstid. Imponerade. Hela datorn är rätt imponerande faktiskt.

Asus skryter med att de med hjälp av en ny fläkt kan kyla datorn bättre än någonsin och det utan att det ska låta som ett tröskverk. Min egen dator, utan att nämna några varumärken, låter lite som en hårtork. HyperCool Pro heter kylningen för övrigt – bara det.

Burken har 8:e generationen I7-processor från Intel, Nvidia 10-seriekort. Helt klart en kompetent burk. Med lite tur, men föga troligt, kommer den att kunna laddas på flygplan. Va? Jo, speldatorer är ofta för krävande för att laddas av flygplansström och det är sjukt irriterade. Personligen hoppas jag på att sån info skulle stå på infosidorna, men det är jag det.

Lämna ett svar