Visste du att...

Testa Mario Tennis Aces redan idag

Mario Tennis Aces

Testa Mario Tennis Aces redan idag

Idag kan du testa Mario Tennis Aces som släpps till Nintendo Switch den 22 juni. Klockan 16.00 startar en Mario Tennis Aces-onlineturnering som är igång till 00.59 måndagen den fjärde juni.

Ladda ner demot
Det enda du behöver göra är att ladda ned en demomjukvara till din Nintendo Switch och sen kan du kan vara med i turneringen. Du kan också välja att öva först mot en datorstyrd motståndare. Mario, Peach, Yoshi och Bowser finns att spela med. Delta i turneringen och få poäng baserat på framgång och dessa poäng kan sedan låsa upp ytterligare fem karaktärer.

Exklusiva outfits
Oavsett om du väljer att bara spela i turneringen mot andra spelare eller mot den datorstyrda motståndaren så kan du låsa upp ett klädesplagg för Mario som du sen kan använda i fullständiga versionen av Mario Tennis Aces.

Mario Tennis Aces

Lämna ett svar