Visste du att...

Imorgon börjar PAX East i Boston

PAX East 2018 Boston

PAX East 2018 en dag bort

Imorgon klockan 09.00 öppnar dörrarna för media på PAX East i Boston. En timme senare öppnar de för allmänheten. PAX East har till i år vuxit med en dag och är numera fyra dagar. Tidigare var det tre och den började på fredag och slutade söndag. Nu är det torsdag till söndag som gäller.

Idag byggs det montrar för fullt och det första vi såg innanför dörrarna var ett svenskt spel, eller i alla fall en reklamskylt för var man hittar det. Vi har tjuvkikat på mässan, gått där ingen ska gå och så vidare. Det vi kunde konstatera var att PAX East aldrig varit större, i alla fall större än när vi besökt mässan tidigare.

Nintendo har som vi berättat en styr yta, men frågan är om inte Playstation och Xbox har större montrar. De är dessutom de första man ser. Alienware har alltid rätt stora montrar på PAX-mässorna och så även i år, dessutom med en ny nästan skandinavisk design. Facebook Games har också en rätt stor yta, vilken kommer att få celebra besök kan man läsa. Jay från Jay and Silent Bob imorgon klockan 12.00 till exempel. Ebay har också en stor monter och den är mer som en scen än en vanlig monter. Får se vad de tar sig för där.

PAX East 2018 Boston
Imorgon kommer allt att vara klart. Bilden från 12.00 på onsdag och då var byggandet i full gång. Vi kommer att rapportera fortlöpande från mässan, men som vanligt är ambitionen innan mässan börjar högre än den när den rullar igång. Långa dagar och jetlag brukar sätta käppar i hjulen… Men vi försöker.

Lämna ett svar