Visste du att...

Bli stjärna i nytt tv-spel – om du inte är en hipster

Avalanche Studios

Låna ditt utseende till ett kommande svenskt spel

En mycket kul aktivitet från Avalanche Studio kan vi börja med att säga. De har i stället för att bara ta vem som helst på kontoret som grund för utseenden för karaktärer i ett kommande spel valt att bjuda in allmänheten på casting. Lite restriktioner finns dock, de gillar inte hipsters. Okej, ville mest skriva det… Men de som söker får inte har skägg eller metallutsmyckningar och de ska vara mellan 18-25 år.

Totalt är det 12 personer som söks och som kan skriva på ett kontrakt att de vill låna ut sitt utseende till spelet. De som väljs får också spendera en dag på studion – för att bli inskannade. Självklart är det hela en ära och kul för alla gamers, för ersättning får man ingen. Vi förmodar att respektive persons manager, agent och publicist får bena ut det. Heller ingen ersättning för resor, så Stockholmare i princip. Med tanke på inget skägg på män – inga från söder heller.

Sista dagen för att ansöka är 30:e mars. De utvalda kommer att kontaktas senast den 7:e april.

Här läser du mer >>

Christofer Sundberg
Den här killen är redan en stjärna på Avalanche – läs vad han spelar.

Lämna ett svar