Visste du att...

500 000 sålda Warhammer Vermintide 2 sedan lanseringen

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

500 000 nya ägare till Vermintide 2

Vi spekulerade redan i helgen kring försäljningssiffrorna på Fatsharks Warhammer Vermintide 2. Då baserade vi dem på Steamspy, men nu idag, då kom ett pressmeddelande från Fatshark som meddelade 500 000 sålda spel. Till och med över 500 000 kan man läsa i press citatet från deras VD.

”Vi är stolta över att spelare världen över har tagit Warhammer Vermintide 2 till sig” säger Martin Wahlund, VD på Fatshark. ”500 000 enheter var en milstolpe som vi haft, men inte att vi skulle uppnå den mindre än en vecka efter lansering.”

Lite siffror
500 000 sålda spel
204 miljoner minuter tittade via Twitch
50 miljarder fienden undanröjda
100% stolta utvecklare

Vermintide 2 kan köpas på Steam och diverse andra butiker på nätet. Ingen fysisk utgåva har meddelats, men i och med att första spelet kom i butik förmodar vi att det andra också gör det. Konsolspelare får vänta, men inte jättelänge vad det verkar. Beta för Xbox One och Playstation 4 kommer igång under våren.

Lanseringsfilmen om du inte redan sett den.

Lämna ett svar