Visste du att...

Nytt spelläge till Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Nytt spelläge till Super Mario Odyssey

Idag släpptes en uppdatering till Super Mario Odyssey som lägger till det helt nya spelläget Luigi’s Balloon World. Så nu är det dags att visa prov på dina gömma ballong-kunskaper och utmana människor över hela världen! För att få tillgång till Luigi’s Balloon World måste du ladda ner den kostnadsfria uppdateringen till spelet. Du måste också ha klarat spelets huvuduppdrag innan detta spelläge låses upp.

I Luigi’s Balloon World finns två huvudsakliga spelsätt. I ”Find it” gäller det för dig att leta upp gömda ballonger på utsatt tid och i ”Hide it” är det din tur att gömma en ballong för andra att hitta. Klättra högre upp på rankinglistan genom att hitta gömda ballonger, men även genom att gömma ballonger väl för andra spelare.

Med denna uppdatering kommer också nya filter för Snapshot Mode samt nya kläder.

Lämna ett svar