Visste du att...

Orch Star – nytt spel från Skellefteå

Orch Star skellefteå

Orch Star – VR från Skellefteå

Orch Star heter spelet och Orch Star Studios heter utvecklaren. Varför göra det mer komplicerat? Orch Star, spelet alltså, är ute på Early Access på Steam nu. Det är ett VR-spel för HTC Vive och Oculus Rift.

“We are thrilled to release Orch Star on Steam Early Access and especially VR for our fellow sci-fi fans to immerse in this fascinating interstellar universe”, säger Michael Stenmark, Orch Star Studios. “Early Access gives us a chance to collect invaluable player feedback, which will help us improve the final user experience. Though the feature list and multiplayer mode capacity is limited at this stage, this is just the beginning. We hope that players will get a taste of what’s to come and enjoy our take on RTS genre.”

Slå till idag
Vill du hoppa in nu, då kostar det 14,99 Dollar eller Euro på Steam.

Lämna ett svar