Visste du att...

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition den 26 januari

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition släpps den 26:e januari 2018

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition
Den 26 januari 2018 kommer New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition att släppas i Europa. Utöver den hårdvaran släpps, samma dag, också klassiska spelet Pokémon Crystal, dels i en limiterad boxad version samt på Nintendo eShop.I den boxade Pokémon Crystal-versionen ligger en nedladdningskod istället för ett spelkort.

Pokémon Crystal hade sin första release i Japan för 17 år sedan och det var det första Pokémon-spel där spelare kunde välja om de ville spela som en kille eller tjej. Den version som släpps den 26:e januari kommer att vara kompatibel med Pokémon Bank och spelare kommer ha möjligheten att träffa på den mytiska Pokémon Celebi efter att ha spelat igenom äventyret. I originalversionen kunde spelare bara få tag på Celebi via ett speciellt tillbehör. Du kommer också kunna använda dig av funktioner som Link Trades och Link Battles.

Lämna ett svar