Visste du att...

Death on the Reik – ny DLC till Warhammer Vermintide

warhammer vermintide death on the reik

Death on the Reik – ny DLC till Vermintide

Death on the Reik heter en ny DLC till svenska Fatsharks Warhammer Vermintide och den är pinfärsk. Ute på på Steam sedan sent igår kväll i skrivande stund.

“The announcement of Vermintide 2 does not slow things down for our heroes at present, as the Skaven continue to execute their insane plans and attacks” säger Martin Wahlund, vd Fatshark. “The adventure is still expanding, and all heroes are needed if we are to come out victorious”.

Gratis om du förbeställt Vermintide 2
Alla som köper det stundande Warhammer Vermintide 2 får den här DLC:n på köpet, men de som inte slagit till på uppföljaren kan köpa DLC:n för 6,99 Dollar eller Euros. Den innehåller två nya banor, nya vapen och achievments med mera.

Lämna ett svar