Visste du att...

Toadman till börsen den 13:e december

Immortal unchained

Toadman har godkänts för notering på Nordic MTF

Toadman godkänd för notering på NGM Nordic MTF. Första handelsdag är fastställd till den 13:e december 2017. Toadman kommer att handlas under kortnamnet TOAD MTF.

Toadman är en svensk spelutvecklingsstudio med säte i Stockholm. Sedan grundandet 2013 har bolagets anställda tillsammans varit delaktiga i utvecklandet av välkända PC-, konsol- mobilspel. Bolaget specialiserar sig på rollspel och strävar efter att bli en av världens ledande utvecklare och förläggare inom genren. Bolaget har under åren 2013-2017 arbetat på olika projekt på konsultbasis för framför allt RPG-spel. Under 2016 påbörjades även utvecklandet av det egna projektfinansierade spelet Immortal: Unchained som markerar en förändring i bolagets affärsmodell mot att arbeta med projektfinansierade och egna spel.

”Vi är otroligt glada över att blivit godkända av NGM och att vi kan meddela våra aktieägare att handeln för Toadman börjar 13: december 2017. Vi vill också rikta ett stort tack till både NGM och Eminova som arbetat hårt och varit väldigt professionella i noteringsprocessen. Vår första kvartalsrapport som noterat bolag släpps 1 februari 2018. Vi ser framför oss en väldigt spännande resa framöver och hoppas med tillförsikt att leverera god utveckling för våra aktieägare”, säger Robin Flodin, VD för Toadman.

Lämna ett svar