Visste du att...

Dreamhack 2017 – Dag 2 och 3

dreamhack

Dreamhack – Andra och trejde dagen

Dreamhack stänger dörrarna imorgon, men det är idag som är den sista dagen för många. Igår var en lång dag och längs vägen tog orken slut, så det blev ingen artikel. Vi träffade Sodapoppin och Dr. Disrespect bland annat, såg lite e-sport och kika på produkter i diverse montrar.

Idag började dagen med att samme Dr. Disrespect stod i hotellobbyn och skulle till mässan, så vi slog följe lite ofrivilligt – för honom. Vet inte om vi fick någon Dreamhack-cred för att vi kom till mässan med honom? Säkert inte.

Vi har hittat ett spel som en svensk oberoende utvecklare visade upp och det kan ni se på bilden nedan. Montern är vad man kan förvänta sig och det är kanske lite synd. Men det satt folk och spelade när vi gick förbi, så de har nog fått ut sitt budskap till viss del. När vi stod och tittade på var det dock, som vanligt, ingen som kom fram och berättade om spelet och det är en sak som alla som ställer ut borde ha med i beräkningen – att gå och prata om sin produkt. Alla kan inte på eget initiativ ta till sig en produkt, det krävs att man hjälper till. Vi kommer till exempel inte ihåg namnet utan att titta på bilden.

För att hålla det här lite kort, så summerar vi mässan imorgon. Nu åter till mässgolvet, eller Festivalsgolvet. Det är ju en Festival.

dreamhack
Den oberoende studion vi hittade på Dreamhack.

dreamhack

dreamhack

dreamhack

Lämna ett svar