Visste du att...

Road Trip Jönköping – Vi åker till Dreamhack

dreamhack logo

Dreamhack – Road Trip i en Volvo

Imorgon bär det av till Jönköping och Dreamhack där vi kommer att göra en – förhoppningsvis – daglig rapportering. Vi skiter – på ren svenska – i E-sport och kommer mest att lalla runt, kika på prylar och surra med lite gamers.

Utvecklare – hör av er
Om du är en utvecklare av något slag, hör av dig. Hela vår sektion som heter Swegame är till för att hjälpa utvecklare att synas, men för att synas behöver vi veta om att ni finns till. Det är steg ett. Så om du är på Dreamhack, hör av dig via kontaktsidan så möts vi upp.

Fredag
Dreamhack börjar på fredag, men vi kommer in sent imorgon och jobbar lite. Vid 15.00 rullar vår hyrda Volvo XC60 från Stockholm, med ett pitstop på Max i Linköping.

Lämna ett svar