Visste du att...

Decembers Playstation Plus-titlar

playstation plus

Playstation Plus i december

I december kan PS Plus-medlemmar djupdyka i Darksiders II-upplevelsen med Darksiders II Deathinitive Edition och dela ut slag i Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends. VR-titeln Until Dawn: Rush of Blood och det sociala PlayLink-spelet That’s You! är fortsatt gratis året ut.

Darksiders II: Deathinitive Edition
Det första av de två gratisspelen med Playstation Plus är hack’n’slash-spelet Darksiders II: Deathinitive Edition. Du spelar som Death, en av apokalypsens fyra ryttare, med uppdraget att rädda mänskligheten. Spelet mixar en rad olika genrer i en massiv öppen värld. Klassisk God of War-inspirerad hack-n-slash blandas med pussel-utmaningar och utforskande. I Deathinitive Edition ingår allt nedladdningsbart innehåll till spelet.

Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends
Det andra gratisspelet i december kommer från den animerade världen. Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends är en brawler där upp till fyra spelare kan mötas online. I spelet finns 20 karaktärer från filmens universum – alla med unika fighting-stilar och förmågor.

Bonusspel

Until Dawn: Rush of Blood
Spelet utspelar sig på ett övergivet nöjesfält där spelaren får uppleva alla fasor från Rush of Blood genom sitt VR-headset. Reglerna är enkla: håll i dig hårt och skjut allt som rör sig. Spelet är gratis för PS Plus-medlemmar fram till den 2:a januari 2018.

That’s You!
Även partyquiz-spelet That’s You! är gratis fram till februari nästa år. I That’s You! kan du och dina vänner en gång för alla avgöra: Vem är den sämsta föraren? Vem har bäst klädsmak? Och vem är den sämsta kocken?
That’s You! är en del av Playlink-urvalet, en kollektion av sociala spel som utnyttjar din smartphone eller paddas touchscreen – och kameraegenskaper.

Lämna ett svar