Visste du att...

Gratis Playstation Plus i fem dagar

playstation plus

Spela online gratis 15-20:e november

Sony meddelar att de arrangerar ett öppet Playstation Plus-event där alla spelare, även de som inte har ett aktivt Playstation Plus-medlemskap, får tillgång till flerspelarläget online på Playstation 4 utan extra kostnad.

Evenemanget äger rum i Europa från den 15 november kl. 11.00 till den 20 november kl. 11.00. Spelarna kan börja spela online så snart evenemanget börjat och ingen registrering av uppgifter eller betalkortsinformation krävs.

Få ut mer av dina spel
Det här är en chans för spelare att prova på flerspelarlägen i spel som bara snurrat i singelplayer hittills och det alltså helt utan kostnad. För de övriga förmånerna i PlayStation Plus krävs en aktiv prenumeration, det vill säga gratisspel och annat. Över 26,4 miljoner människor runt om i världen prenumererar i nuläget på PlayStation Plus – passa på att spela mot dem.

Lämna ett svar