Visste du att...

Game Jam i Boden – igen

Boden Business Park Game Jam

Game Jam i Boden 10-12:e november

Boden Business Park arrangerar numera en spelutbildning och hand i hand med sådana kommer så kallade Game Jams. I ett nötskal innebär det att människor med ett gemensamt intresse, det vill säga göra spel, samlas på en och samma plats för att där skapa något under en bestämd tidsperiod.

40 personer på plats
I helgen har alltså Boden haft ännu ett Game Jam och det har varit full rulle på utvecklandet. Cirka 40 deltagare har tillsammans tagit fram spel under ledordet ”multiplayer”. Totalt har det blivit 10 spel skapade. Alla spelen presenteras sedan framför de olika grupperna och de besökare som kommit till Sävast.

”Helgen har varit en framgång på alla sätt. Vi har skapat AR till VR och allt däremellan.” Säger Mattias Bergqvist, Boden Business Park.

Nästa Game Jam 2018
För de som missade den här helgens äventyr äger nästa Game Jam i Boden rum under första kvartalet 2018.

Boden Business Park Game Jam
Spelutveckling i bild

Boden Business Park Game Jam
Och ännu en bild på spelskapande

Lämna ett svar