Visste du att...

Niantic nästa spel efter Pokémon Go

Niantic Harry Potter Wizards Unite

Niantic ligger bakom Pokémon Go – nu meddelar de nästa spel

Niantic blev snabbt kända världen över i samband med att de tog över densamma. Pokémon Go var något i allas händer och sällan har man sett så många med ett zombiebeteende som när det vandrades runt och letade Pokéstops och Pokémons. Nu är nästa spel på gång från Niantic och det är baserat på Harry Potter.

Harry Potter Wizards Unite
Vi förmodar att det blir lite av ett copy+paste-upplägg, men i stället för Pokémons blir det Harry Potters värld och titeln är Harry Potter Wizards Unite. Just nu vet vi inget om spelet, mer än att det har en hemsida och att man kan anmäla sig för att få mer info när den dyker upp.

Harrys hemsida för att få senaste nyheterna >>

Lämna ett svar